Afgelopen kerstperiode werden in diverse vestigingen van Albert Heijn inzamelingsacties gehouden. Deze acties hadden ten doel het verzamelen van speelgoed voor kinderen die zelf geen speelgoed kunnen kopen c.q. hun ouders dat niet kunnen. De actie werd een enorm succes en wij konden een grote hoeveelheid speelgoed ophalen. 

childsmile

Nadat we alles hadden geselecteerd is een gedeelte naar Nederlandse kinderen gegaan via de Voedselbank; het overige werd door ons in dozen verpakt en verscheept naar de Filipijnen. Alleen het speelgoed waar geen Nederlandse taal voor nodig was is verscheept; een spel in het Nederlands kunnen de kinderen op de Filipijnen niet spelen dus vandaar de splitsing.

Het heeft een hele tijd geduurd alvorens de dozen zijn aangekomen op de Filipijnen. Op dat moment was ook ons bestuurslid Mw. Narisa Coffman aanwezig omdat afgelopen periode weer een groot aantal kinderen zijn geopereerd. Tijdens de uitdeling was ook Mica (onlangs geopereerd) aanwezig.

De kinderen waren allemaal bijzonder blij met het speelgoed en wij zijn er van overtuigd dat alle goede giften van de klanten van Albert Heijn op de juiste plaats zijn terechtgekomen.


  • Published: 7 years ago on 12 juni 2016
  • By:
  • Last Modified: June 12, 2016 @ 10:54 am
  • Filed Under: Acties

Leave a Reply

sponsors