Kinderen een toekomst bieden

Childsmile vindt dat ieder kind recht heeft op een toekomst zoals ieder ander kind. Dus ook kinderen met schisis. Childsmile biedt kinderen kansen. Gun jij een kind een kans de persoon uit z’n dromen te worden?

Ja, graag bied ik kinderen kansen en wil daarom helpen!

Ik wil Childsmile graag helpen en doe een eenmalige gift.

Stel Childsmile in staat om haar werk te doen en help mee om kinderen een toekomst te bieden. Jouw eenmalige gift wordt besteed aan het doel waarvoor zij bestemd is nl. het financieren van operaties bij kinderen met een gezichtsdeformatie in het algemeen en in het bijzonder kinderen met een schisis. De grootte van jouw gift is niet van het grootste belang want Childsmile gaat uit van het principe dat ” vele kleintjes een grote maken”. Doneren gaat eenvoudig door de speciale module zoals ontworpen door de Stichting Geef Gratis waarbij het gemak om te doneren op de eerste plaatst staat.

Ik wil Childsmile graag voor een langere periode steunen en doe daarom een periodieke donatie. Deze periodieke donatie kan je op ieder moment stopzetten.

Het zou fantastisch zijn als je Childsmile voor een langere periode periodiek wil gaan steunen. Wij zijn blij met ieder bedrag en gebruiken geen data van donateurs voor iets anders dan aangegeven. Wil je onze nieuwsbrief ontvangen dan is dat fijn; wil je dat niet dan zullen wij je er verder niet mee lastig vallen. Wij houden net zo min van spam als jij. Door het doen van een periodieke donatie toon je je verbondenheid met het doel van Childsmile; het geven van een toekomst aan kinderen met een gezichtsdeformatie. ook voor het doen van een periodieke donatie maken wij gebruik van de speciale module zoals ontworpen door de Stichting Geef Gratis waarbij het gemak om te doneren op de eerste plaatst staat.

Childsmile wil ik graag een notariele schenking doen.

Uw giften aan stichting Childsmile kunt u aftrekken van de belasting, mits u aan bepaalde voorwaarden voldoet: er is zowel een ondergrens (1% van uw inkomen) als een bovengrens (10%). Deze grenzen vervallen als u een notariële akte voor uw gift laat opmaken. Graag informeren wij u over deze mogelijkheid om voordeling geld te schenken.

 


sponsors