Stichting Hart in Business organiseert over het  jaar 2012/ 2013 een aantal evenementen waarbij de opbrengst ten goede komt aan Childsmile.

In 2012 wordt georganiseerd de Best Personal Trainer Award waarbij op basis van stemmen en te geven cijfers de Best Personal Trainer wordt gekozen.  Het is een publieksprijs en deze zal jaarlijks uitgereikt gaan worden telkens in de maand december. Wil je er bij zijn dan kun je kaarten bestellen door hier te klikken.

Over het jaar 2013 zijn er (voorlopig) de volgende evenementen die op het programma staan:

2e kwartaal 2013: er is dan een Run4Smiles (een -recreatieve- loop) en de Best Dance School Award zal worden uitgereikt.

De datum voor de loop is -voorlopig- vastgesteld op 25 mei 2013 en zal worden gehouden in Rotterdam, Kralingse Bos. Er is een loop voor kinderen t/m 12 jaar en 2 lopen voor ouder dan 12 jaar.  De afstand die gelopen gaat worden is ongeveer 3 kilometer voor de jeugdigen, een loop van 5 kilometer en een loop van 15 kilometer.

De Best Dance School Award wordt uitgereikt aan de best verkozen dansschool over heel Nederland. De voorbereidingen daarvoor zijn thans al in volle gang terwijl er ook sterk gewerkt wordt dit evenement te koppelen aan een bekende Nederlander.

3e kwartaal 2013: op het programma staat de Dance4Smiles en de verkiezing van de Best HR manager.

Dance4Smiles wordt een spetterend feest waarbij er allerlei soorten muziek gedraaid zal worden door een grote hoeveelheid aan (buitenlandse en binnenlandse) DJ’s. Het beloofd een spetterend feest te worden op een (thans nog geheime) fantastische lokatie.

De Best HR manager Award wordt uitgereikt aan de best verkozen HR manager over heel Nederland. De voorbereidingen daarvoor zijn thans al in volle gang terwijl er ook sterk gewerkt wordt dit evenement te koppelen aan een bekende Nederlander.

4e kwartaal 2013: de jaarlijk terugkerende Best Personal Trainer Award en de Dinner4Smiles.

Ook in 2013 wordt de Best Personal Trainer Award georganiseerd waarbij op basis van stemmen en te geven cijfers de Best Personal Trainer wordt gekozen.  Het is een publieksprijs en deze wordt jaarlijks uitgereikt telkens in de maand december.

Dinner4Smiles wordt een evenement waarbij er fondsenwerving plaats vindt door het organiseren van een fantastische avond waarbij gedineerd wordt, er een veiling gehouden wordt en een omlijsting van (internationale) artiesten. Ook deze avond staat in het licht van onze stichting en wordt gehouden op een overweldigende lokatie.

Tussen de diverse bedrijven door worden er op tal van scholen en bedrijven acties georganiseerd.


sponsors