De notariële schenking; donatie met belastingvoordeel.

Childsmile vindt dat ieder kind recht heeft op de mogelijkheid een toekomst op te bouwen met dezelfde kansen als ieder ander. Dus ook kinderen met schisis. Childsmile biedt kinderen kansen. De kans om sterk te worden. De kans om op te groeien tot wie ze willen zijn.

Ook jij kan een kind een kans bieden. Met een notariële schenking bied je tot twee keer zoveel kinderen kansen door het belastingvoordeel.

Steun Childsmile extra met dezelfde bijdrage

Als je jouw vaste donatie omzet naar een notariële schenking, betaalt de Belastingdienst een gedeelte van je gift terug (tot 52%). Je doneert dus tot twee keer zoveel voor hetzelfde bedrag. Speciale belastingregels geven je recht op belastingaftrek voor jouw schenking. Een akte van notariële schenking is 5 jaar geldig.

Jouw voordelen

  • Voor hetzelfde geld geef je meer
  • Jouw gift is volledig aftrekbaar van je belastbaar inkomen
  • Childsmile betaalt geen schenkingsrecht. Jouw gehele gift komt dus ten goede aan Childsmile

Een akte afsluiten doe je zo

  1. Neem contact met ons op en vraag om het volmacht formulier.
  2. Vul deze in en verstuur hem samen met een kopie van een geldig legitimatiebewijs (en dat van je eventuele partner) naar Stichting Childsmile, Zilvergracht 89 (info@childsmile.nl), 2652 HV Berkel en Rodenrijs.
  3. Bij een jaarlijkse gift vanaf € 250 bekostigen wij de volledige notariskosten. Het passeren van de akte kan bij volmacht. Je krijgt een afschrift van je akte toegestuurd.

Meer weten over een notariële schenking? Bel Johan op 06-18167225

Lees meer over de notariële schenking


sponsors