Mijn naam is Jean en ik ben drie jaar oud. Mijn naam kan ik zelf niet zeggen. Praten gaat heel moeilijk omdat ik  geboren ben met een hazenlip en open gehemelte. Eten kan ik ook niet heel erg goed maar ik probeer het wel. Altijd ben ik in huis want als ik buiten wil gaan spelen wordt ik gepest en schelden andere kinderen tegen mij.

De vrijwilligers van Childsmile hebben aan mijn  ouders verteld dat zij ons willen helpen met het financieren van de operatie.

childsmile, JeanDat zou natuurlijk heel fijn zijn want dan kan ik ook fijn buiten spelen met de andere kinderen zonder dat zij mij pesten of uitschelden.

Vandaag (17 oktober 2012) ben ik met een van de vrijwilligers van Stichting Childsmile naar het ziekenhuis in de stad geweest. Dat was pas een beleving voor mij omdat ik nooit van huis ben geweest en alles om me heen was nieuw voor mij. Steeds weer moest ik mijn moeder aanstoten om haar te wijzen op de dingen die we konden zien.

Morgen zijn de test resultaten klaar en die worden dan voorgelegd aan Dr. Mijares, een heel aardige vrouw die mij gaat opereren. Zij vertelde dat er zeker drie operatie nodig zijn. Verwacht wordt dat ik eerst nog naar de kinderarts moet omdat ik niet voldoende gewicht heb  (ik ben drie jaar en weeg 9 kilo). Er is ook een foto van het maken van de röntgenfoto.

Wij (Childsmile) hebben vanuit Cebu, Filippijnen, te horen gekregen dat Jean a.s. dinsdag nogmaals naar de kinderarts gaat voor een laatste check. Als alles verder in orde is kan Jean meteen blijven en wordt zij woensdag 24 oktober voor het eerst geopereerd.

Help Jean, klik en doneer uw gift.


sponsors