Operatie schisis bij Jeson prima geslaagd.

Gelijktijdig met Micah werd ook Jeson naar het ziekenhuis gebracht om onderzoek te ondergaan. Zoals al eerder gezegd is dit onderzoek nodig om te zien of de kinderen de operatie aan kunnen. Zij gaan tenslotte onder narcose en dan moet hun fysieke gesteldheid gewoon goed in orde zijn. Nou, daar was niets mis mee bij Jeson. 

Jeson is een flinke jongen van 7 jaar oud. Hij woont in Mahayahay, Lingig op de Philippijnen. Om naar het ziekenhuis te komen heeft Jeson een flinke afstand moeten afleggen. Uiteraard weet Jeson precies wat er gaat gebeuren, hij is er dan ook erg blij mee en ziet er erg naar uit om er gewoon zoals zijn vrienden uit te zien. Nog even en dan is het ook gebeurd voor hem. 

Ook de eerste foto's van Jeson hebben we ontvangen en we zijn maar wat blij dat we die kunnen plaatsen. Als wij onszelf realiseren dat dit allemaal tot stand kan komen door hele kleine giften, 5, 10 en 25 cent, van emballagebonnen. Wij, en wij denken dat wij dit ook namens de kinderen kunnen zeggen, bedanken iedereen die heeft gedoneerd. het is daardoor dat kinderen zoals Jeson en Micah een toekomst tegemoet kunnen zien zonder schisis.


Leave a Reply

sponsors