Vrijwilliger worden bij Childsmile.

Childsmile is druk bezig haar organisatie verder uit te breiden om zo meer te kunnen doen voor  kinderen met een schisis of andere gezichtsdeformatie. Wij kunnen echter niet alles alleen doen en betaalde krachten kost geld dat we liever naar de kinderen zien gaan. Het is juist daarom dat Childsmile vrijwilligers zoekt voor allerhande zaken. Wil jij ook meehelpen om een kleine organisatie grote veranderingen teweeg te brengen in het leven van kinderen met een gezichtsdeformatie en hen een toekomst te bieden; meld je nu als vrijwilliger aan.

Vraag je jezelf af wat je zou kunnen doen voor Childsmile?

wordt vrijwilligerJe kunt bijvoorbeeld denken aan zeer toegankelijke acties bij de supermarkt.  Je kunt hierbij denken aan het plaatsen van donatieboxen bij de supermarkt bij jou in de buurt. Het plaatsen van de box is eenvoudig en je beheert de box in overleg met de supermarktmanager. Onze ervaring leert dat de manager er vaak voor openstaat. Ook gaat Childsmile actie voeren in de hal van de de supermarkt waar we donateurs gaan werven. Zo zijn  er nog een groot aantal manieren om je in te zetten voor Childsmile en zo kinderen te helpen aan een toekomst. Wil jij vrijwilliger worden voor Childsmile vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Voor door Childsmile te organiseren evenementen, denk daarbij bijv. aan loopwedstrijden- wedstrijden op de sportclub en andere, zijn wij ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons de evenementen tot een succes zullen brengen. Ben jij zo’n organisatorisch talent en wil je graag helpen, vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Vrijwilligers worden ook gezocht voor meer administratief- en organisatorisch werk. Ben jij goed met teksten, beelden en geluid dan zien wij je graag als vrijwilliger komen. Je kunt ons dan helpen met het maken van (reclame)spotjes, website en Facebook. Wil jij vrijwilliger worden voor Childsmile vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

De werving van donateurs staat bij Childsmile centraal. Ben jij dus die marketing gigant met het hart op de juiste plaats, weet jij de juiste advertentieteksten en heb je toegang tot de juiste kanalen; wordt dan vrijwilliger bij Childsmile en help op die wijze mee om ons groter te maken. Wordt vrijwilliger voor Childsmile en help een kleine organisatie grootste dingen  te doen. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.


sponsors